• De kracht van co-creërend veranderen

    Een inspirerende dag met André Wierdsma

    9 mei 2017, Landgoed ISVW Leusden

De kracht van co-creërend veranderen

Een inspirerende dag met André Wierdsma

9 mei 2017, Landgoed ISVW Leusden

 

Datum en locatie

9 mei 2017 |Landgoed ISVW                                

 
Dodeweg 8
3832 RD Leusden    
Tel. 033 – 465 07 00
E-mail info@isvw.nl

Routebeschrijving naar ISVW

  

 

 

 

 

Uw investering
€ 699,- per persoon (excl. btw) | Actieprijs 
€ 1.249, - voor 2 personen  (excl. btw) | Actieprijs€ 799,- per persoon (excl. btw) | Standaarprijs 
€ 1.449, - voor 2 personen  (excl. btw) | Groepsprijs

 
 

Gratis boek

Alle deelnemers van deze masterclass ontvangen het nieuwste boek van André Wiersdma 'Lerend organiseren en veranderen' bij inschrijving (het boek wordt nagezonden).

 

Aanmelden
Schrijf je gemakkelijk in via het inschrijfformulier of via e-mail aanmeldingenevents@vakmedianet.nl Komt u er zelf niet uit of heeft u vragen over het inschrijven? Dan kun je bellen met (0)88 58 40 401.


Annuleren alleen schriftelijk
Je  inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleer je tot drie weken voor aanvang van de masterclass dan brengen wij € 75,- (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meld je je binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kun je bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van je inschrijving gebruik laten maken.

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Klik op de link hieronder voor een overzicht alle komende evenementen.

Evenementen

Organisatie 

  Gratis boek
  Alle deelnemers van deze
  Masterclass ontvangen het
  nieuwste boek van André
  Wiersdma ' Lerend organiseren en veranderen'                 

 

André daagt je uit!

In mijn masterclass nodig ik mensen uit stil te staan bij hun vanzelfsprekendheden. Opvattingen die zo van zelf spreken dat we het er  niet meer over hoeven te hebben. Ik daag ze uit met hun eigen ‘Plek der Moeite’ in contact te komen. Het  is geslaagd als mensen nieuwe mogelijkheden zien én geïnspireerd én verstoord zijn in hun denken.

 

Ook interessant

“Hoe creëer je als leidinggevende nu een context waar mensen leren vruchtbaar samen te werken?” Maar ook: “Hoe geef je, in de rol van leidinggevende, vorm aan je eigen leven?”

Gun jezelf een pas op de plaats om in de krachtenvelden waarin je functioneert je leiderschap beter waar te kunnen maken. Er zijn nog mogelijkheden in juni en september. Zie www.academieopkreta.nl

Contactgegevens

Portfoliomanager Veranderkunde
Mail: Maaike de Kruik
M: +31 (0)6 - 8201 99 39